Veelgestelde vragen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier, wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een bestelling kan geretourneerd worden onder de volgende voorwaarden:

  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd moeten worden.
  • Speciale leveringen of bestellingen op maat kunnen wij helaas niet retour nemen.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. U mag zelf kiezen welke pakketdienst u hier voor gebruikt.

U kunt het pakket opsturen naar of afgeven bij:

FENN Elektronica
Nachtegaalstraat 9
9644 VW  Veendam


Wij proberen retouraanvragen binnen 10 werkdagen af te handelen.

Retouraanvraag


    Product niet meer nodigProduct voldoet niet aan verwachting (geef toelichting)Product is beschadigd (geef toelichting)Product werkt niet (geef toelichting)Anders (geef toelichting)


    JaNee


    Ik ga akkoord met de privacybeleid.